#12: Ellen Nijs

 

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.

Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.

Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze hun eigen leven leiden in plaats van dat van een ander.

Het leven is kort en kostbaar, wil jij zelf ontdekken hoe jij meer betekenis en voldoening in jouw leven krijgt? Hoe je jouw return on life kan maximaliseren? Neem dan een kijkje op mijn website https://www.JorisEvens.be  en meld je aan voor meer tips rechtstreeks in je mailbox geleverd.

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

In deze opname heb ik Ellen Nijs te gast in mijn busje  in een gesprek over puur zijn, seksualiteit en het belang van dicht bij jezelf te blijven.

Wie is Ellen:

Net als vele andere vrouwen, balanceert Ellen volgens zichzelf tussen de vele ‘rollen’ die ze vervult in ’t leven:

Vrouw van Kurt l Mama van Jakke & Pien l Seksuologe l Vroedvrouw l Coach l Collega van Lieve & Bianca (Vroedvrouwenpraktijk ‘Het Prille Begin’) l Docent/onderzoeker/collega @UCLL van… l Dochter van … l Kleindochter van… l BFF van… l Titi/Tantie/meter/… van… l Ex-collega van… l Ex-partner van … l Buur van… l Vriendin van… l …

Toen ze de balans even kwijt was ging ze op zoek om hierin een nieuw evenwicht te vinden. Hierdoor staat ze steviger in haar schoenen, weet ze weer wie “Ellen” is en wat “Ellen” wil. Dit geeft haar de nodige rust.

Ellen wil vrouwen empoweren om ze terug in hun kracht te zetten en moeilijke situaties in het leven met een nuchtere blik te bekijken.

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

Het leven is kort en kostbaar, hoe belangrijk is het voor jou om de nodige rust te vinden?
Als Life Planner en Geldarchitect help ik je graag dit te onderzoeken.

Tot volgende week, dan zit ik samen met Kurt Goossens in een gesprek over wolven en krijgers en keuzes maken in het leven.

Links:

Flow By Ellen: https://flowbyellen.be/

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be