#13: Kurt Goossens

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze hun eigen leven leiden in plaats van dat van een ander.

Het leven is kort en kostbaar, wil jij zelf ontdekken hoe jij meer betekenis en voldoening in jouw leven krijgt? Hoe je jouw return on life kan maximaliseren? Neem dan een kijkje op mijn website https://www.JorisEvens.be  en meld je aan voor meer tips rechtstreeks in je mailbox geleverd.

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

In deze opname heb ik Kurt Goossens te gast in mijn busje  in een gesprek over wolven en krijgers en keuzes maken in het leven.

Wie is Kurt:

Kurt startte zijn carrière als rechercheur/teamchef bij de Bewakings- en Opsporingsbrigade van de Rijkswacht (de ‘BOB’) en de Federale Gerechtelijke Politie (FGP).

Na 16 jaar jagen achter criminelen in binnen- en buitenland richt hij in 2010 twee bedrijven op; digital agency Wasabi en coworkingspace BurooZ.

Na de verkoop van beide bedrijven in 2014 – 2015 wil hij zich enkel nog focussen op wat hem écht voldoening en energie oplevert.

Daarom richt hij na een sabbatjaar eind 2015 Wolves and Warriors op. Om de missie die hij als 18-jarige startte verder te zetten: de wereld ietsje beter maken.

Als een steeds groter wordende olievlek.

Dag per dag, seminarie na seminarie, deelnemer per deelnemer.

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

Het leven is kort en kostbaar, hoe belangrijk is het voor jou om de wereld een beetje beter te maken?
Als Life Planner en Geldarchitect help ik je graag dit te onderzoeken.

Tot volgende week, dan zit ik samen met Katlijn Voordeckers in een opmerkelijk gesprek over strategische branding, communicatie en klantbeleving.

Links:

Wolves & Warriors: https://www.wolvesandwarriors.com/

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be