#20: Carla Van Corenland – Meer rust en creativiteit vanuit de verstilling

“Ik heb veel vertrouwen in mijn team. Maar ik moet steeds aandachtig blijven zodat de controlefreak in mijzelf niet de hoofdrol gaat spelen.”

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.
Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.
Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.
Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze hun eigen leven leiden in plaats van dat van een ander.

Het leven is kort en kostbaar, wil jij niet langer tijd verliezen en ben je klaar om op een waanzinnige reis te vertrekken met jouw eigen busje?
Ga dan op Buspraat Roadtrip en maak jouw persoonlijke Routekaart, vol strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en dromen te realiseren.
Ben jij zo iemand die liever wacht tot dat moment waarop je beseft dat je verloren bent gereden of navigeer jij liefst van bij het vertrek met een goede routekaart?
Ontdek de vijf fundamentele componenten voor jouw roadtrip op www.buspraat.be onder het tabje Roadtrip
Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

In deze opname heb ik Carla Van Corenland te gast in mijn busje.

Ontdek in ons gesprek:
☑️ hoe jij met jouw bedrijf een shout-out kan krijgen in deze podcast
☑️ wie Carla is
☑️ waar ze met haar kantoor naar toe wil groeien
☑️ wat ze moest leren aanvaarden in haar leven
☑️ de houvast die waarden bieden ten opzichte van allerhande procedures
☑️ de rol van sporten in haar leven
☑️ hoe de medewerkers betrokken worden bij het bosplan van het kantoor
☑️ het belang van proactief boekhouden en wat daar voor nodig is
☑️ hoe ze haar leven zou aanpassen nog maar vijf tot tien jaar te leven heeft en wat het haar zou opleveren
☑️ het geheim van jongleren

Wie is Carla:
Carla Van Corenland is founder en drijvende kracht van digitaal boekhoudkantoor en full-service adviesbureau Fiscadvies. Carla is actief en creatief op social media en een fervent netwerker. Ze staat als ondernemer dichbij zichzelf, haar medewerkers en klanten. Tijdens de ochtendwandelingen in de natuur met haar trouwe viervoeters en de fietstochten met haar man vindt ze inspiratie om haar kantoor future proof, duurzaam en GRACEFUL te doen groeien.

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op https://www.buspraat.be/steun  en ontdek de verschillende mogelijkheden.
Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.
En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via https://www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

Tot volgende week, dan zit ik samen met Stef Verbeeck in een gesprek over strategische branding, de voor-en nadelen van het stadsleven en het delen van doelen.

Links:
Fiscadvies: https://www.fiscadvies.be
Joris Evens: https://www.jorisevens.be
Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be