#22: Stefanie Van Moen – Ondernemen is je eigen pad zoeken

“Zonder verbinding is er geen impact”

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze hun eigen leven leiden in plaats van dat van een ander.

Ga mee op Buspraat Roadtrip en maak jouw persoonlijke Routekaart, vol strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en dromen te realiseren.

Ben jij zo iemand die liever wacht tot dat moment waarop je beseft dat je verloren bent gereden of navigeer jij liefst van bij het vertrek met een goede routekaart?

Ontdek de vijf fundamentele componenten voor jouw roadtrip op www.buspraat.be onder het tabje Roadtrip

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

In deze opname heb ik Stefanie Van Moen te gast in mijn busje.

Ontdek in ons gesprek:

☑️ hoe jij een shout-out kan krijgen in deze podcast

☑️ wie Stefanie is

☑️ waarin ze gelooft

☑️ de 3 vragen waar haar klanten vaak mee zitten

☑️ wat het verschil maakt tussen een verstaanbare en een memorabele boodschap

☑️ haar pad van paramedicus naar sprekerscoach

☑️ de droom van haar eigen Ted-talk

☑️ Waarom je stem anders klinkt op een opname dan In het echt

☑️ wat haar belangrijkste ondernemersles is

☑️ wat ze nog meer wil doen in haar leven

Wie is Stefanie:

Stefanie is founder en sprekerscoach bij Vox Consult. Ze traint ondernemende professionals om hun verhaal, pitch of presentatie krachtig en vol vertrouwen neer te zetten, in verbinding met het doelpubliek.

Het is haar missie om een hefboom te zijn voor mensen die iets te vertellen hebben in deze wereld. ‘Find your voice and inspire others to find theirs’ Op die manier groeien we duurzaam en exponentieel naar een wereld gevuld met authentieke verhalen door mooie mensen.

Stefanie is gastdocent aan verschillende opleidingen waar ze lesgeeft over communicatiestrategieën en presentatie-skills.

Haar tweede boek ‘spreken met impact’ richt zich tot de mensen die de wereld willen vullen met mooie verhalen, krachtige pitches en boeiende presentaties.

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op www.buspraat.be/steun en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.

En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

Tot volgende week, dan zit ik samen met Patrick Van Gompel in een gesprek over journalistiek, zijn boek en waarom positivisten slechts beperkt aandacht in het journaal krijgen.

Links:

Vox Consult: www.voxconsult.be

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/stefanie-van-moen/

Instagram: @stefanie_voxconsult

Buspraat: https://www.buspraat.be

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be