#25: Anna Demuylder – Als je echt iets wil, moet je doorzetten

“Als je je kop boven het maaiveld steekt, krijg je zowel de reacties als wauw en amai als allez nu… Maar dat hoort erbij”
 
 Whoop whoop… aflevering 25 🙂
 

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.

Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.

Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

 

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze hun eigen leven leiden in plaats van dat van een ander.

 

Het leven is kort en kostbaar,  zoek jij de strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en je dromen te realiseren

Ontdek dan de vijf fundamentele componenten voor jouw Buspraat roadtrip op www.buspraat.be

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

 In deze opname heb ik Anna Demuylder te gast in mijn busje.
 
 Ontdek in ons gesprek:

☑️ hoe jij een shout-out kan krijgen in deze podcast

☑️ wie Anna is

☑️ waar ze momenteel voor spaart

☑️ de voor- en nadelen van de prikkels in een stad

☑️ wat ze met haar boek naar buiten wil brengen

☑️ de voordelen van ouder worden

☑️ wat ze recent heeft uitgesteld en hoe dat komt

 

Wie is Anna:

Anna Demuylder (°1976) is een geëngageerde selfmade woman en ondernemer. Dat laatste doet ze onder de naam HolonCom, waar ze klanten ondersteunen in hun IT behoeften van telewerk tot websites en klassieke en op maat geweven wandtapijten (Tapestry Art) exporteert. Die verscheidenheid aan activiteiten geeft haar brede interesse aan. De rode draad doorheen haar avonturen is authenticiteit, passie en gedrevenheid. Ze filosofeert graag over het leven, houdt van wandelen en haalt veel inspiratie uit de natuur. Zaken die lichtjes afwijken van het evidente, registreert ze haarfijn en kneedt ze tot meeslepende verhalen. ‘Daragh’ is haar debuutroman. 

  

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

 

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op www.buspraat.be/steun  en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.

En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

 

Tot de volgende keer, dan zit ik samen met Véronique Bockstal in een gesprek over groeien als bedrijf, het schrijven van een boek en het belang van financiën voor een ondernemer.

 

Links:

Holoncom: https://www.holoncom.eu 

Boek Daragh: https://www.daragh.be 

Buspraat: https://www.buspraat.be

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be