#27: Andy Coomans – Je baby verkopen

“Moeten werken werd mogen werken .Maar ik ben nog lang niet klaar met ondernemen.”

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.

Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.

Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze het leven kunnen leiden waar ze echt van houden.

Het leven is kort en kostbaar,  zoek jij de strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en je dromen te realiseren.

Ontdek dan de vijf fundamentele componenten voor jouw Buspraat roadtrip op www.buspraat.be

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

In deze opname heb ik Andy Coomans te gast in mijn busje.

Ontdek in ons gesprek:

☑️ hoe jij een shout-out kan krijgen in deze podcast

☑️ wie Andy is

☑️ wat geluk voor hem betekent

☑️ waarom je niet op safari hoeft te gaan om dicht bij de natuur te zijn

☑️ een valkuil voor heel wat ondernemers

☑️ de reactie van zijn moeder toen hij vertelde dat zijn bedrijf verkocht was

☑️ hoe het komt dat hij daarna 3 koeien kocht in plaats van een boot

☑️ het belang van ook als ondernemer elke dag iets te blijven doen wat je gelukkig maakt hoe groot je bedrijf ook geworden is

☑️ hoe hij zijn leven zou opbouwen als hij morgen alles kwijt zou zijn en opnieuw mocht beginnen

 

Wie is Andy:

Andy Coomans is een ondernemer-investeerder, auteur en gepassioneerd spreker. Samen met zijn echtgenote Daisy bouwde hij een top-100 marketing agency uit, dat hij op 38-jarige leeftijd verkocht aan zijn management in een miljoenentransactie. Sindsdien participeert Andy in verschillende bedrijven. Van een bedrijf dat design vuurkorven op de markt brengt tot een bedrijf dat exclusieve privé safarireizen aanbiedt in Zuid-Afrika. Zijn grootste professionele passie is om andere ondernemers te inspireren. Dit doet hij via zijn seminaries bij BlackBird Business Events en via 2 ondernemersboeken die hij in de voorbije jaren publiceerde. In zijn vrije tijd zet Andy zich in voor natuur en wildlife. Een passie die hij vandaag vorm geeft door het uitbouwen van een eigen natuurpatrimonium.

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op www.buspraat.be/steun  en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.

En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

Tot de volgende keer, dan zit ik samen met Yasmin Dewilde in een gesprek over vroeg opstaan, over hoe alles met elkaar verbonden is en over tantra.

Links:

Blackbird Events: https://www.blackbirdevents.be

Buspraat: https://www.buspraat.be

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchite