#34: Rik Verbeemen – Durf de realiteit onder ogen zien

“Ben je een volger of een leider?”

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.

Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.

Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze het leven kunnen leiden waar ze echt van houden.

Het leven is kort en kostbaar,  zoek jij de strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en je dromen te realiseren.

Ontdek dan de vijf fundamentele componenten voor jouw Buspraat roadtrip op www.buspraat.be

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

In deze opname heb ik Rik Verbeemen te gast in mijn busje in gesprek over ontgroeien, exit-strategie en bewustwording.

Wie is Rik:

Rik is een inspirerende motivator. Een rebelse leeuw met de scherpe tong. Een energiebooster en metafoorkramer. Hij vecht voor een mooiere wereld en gelooft in de kracht van verbinding.

Rik is empathie, energie, humor en een vechter.

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op www.buspraat.be/steun  en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.

En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

Tot de volgende keer, dan zit ik samen met Barbara Geusens in een gesprek over eerlijk zijn met jezelf, de impact van Covid en het belang van doelen stellen.

Links:

Pauze: www.neempauze.be

Zingeversorganisatie: www.zingeversorganisatie.be

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be/

 

Support the show