#35: Katelijne Berré – Geen schrik voor verandering

“Vertragen geeft me tijd om dingen te verwerken.”

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.

Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.

Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze het leven kunnen leiden waar ze echt van houden.

Het leven is kort en kostbaar,  zoek jij de strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en je dromen te realiseren.

Ontdek dan de vijf fundamentele componenten voor jouw Buspraat roadtrip op www.buspraat.be

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

In deze opname heb ik Katelijne Berré te gast in mijn busje in gesprek over je innerlijke criticus, vertragen en het druk druk druk hebben.

Wie is Katelijne:

Katelijne besloot na 13 jaar in allerhande HR-rollen, om zich als onderneemster te lanceren.

Haar belangrijkste reden om zelfstandige te worden was er één van zelfliefde en liefde voor haar naasten.

Het zich bewijzen in corporate omgevingen, harder ipv slimmer te werken, focus op het hoofd zonder voldoende aandacht voor het hart,  vond zijn oorsprong in een tekort aan zelfvertrouwen en een verlangen om als ‘intelligent’ gezien te worden.

Dit nam de nodige energie, plezier weg en zorgde voor een zuurstoftekort bij zichzelf en de relaties met de belangrijke mensen om haar heen.

Haar eigen pad naar een scherper (zelf)leiderschap, haar ervaring in het werken met leiders binnen diverse omgevingen motiveerde haar om na een intensieve internationale coaching opleiding van start te gaan als leiderschapscoach voor zowel individuen, teams als organisaties.

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op www.buspraat.be/steun  en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.

En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

Tot de volgende keer, dan zit ik samen met Ann Beckers in gesprek over je ego, spiritualiteit en doelen versus middelen.

Links:

Katelijne: www.katelijneberre.com

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be/

Support the show