#36: Ann Beckers – A negative mind will never give you a positive life

“You were born to excel.”

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.

Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.

Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze het leven kunnen leiden waar ze echt van houden.

Het leven is kort en kostbaar,  zoek jij de strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en je dromen te realiseren.

Ontdek dan de vijf fundamentele componenten voor jouw Buspraat roadtrip op www.buspraat.be

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…

In deze opname heb ik Ann Beckers te gast in mijn busje in gesprek over je ego, spiritualiteit en doelen versus middelen.

Wie is Ann:

Ann Beckers is coach, trainer, spreker en zaakvoerder van AB Training & Coaching. Zij is er vast van overtuigd dat de kwaliteit van je communicatie recht evenredig is met de kwantiteit van je succes.

Daarnaast traint ze ambitieuze professionals om hun communicatie een positieve rol te laten spelen in hun succes. Ze coacht hen om hun potentieel optimaal te benutten in functie van hun doelen.

Cliënten ervaren haar als een enthousiaste en gedreven trainer/coach, die haar talenten, kennis en ervaring gul, doelgericht en met kennis van zaken inzet.

Ann vertelt graag over soft-skill-gerelateerde business topics zoals ‘Netwerken werkt!’ en ‘Take a Break to Accelerate’.

Ann Beckers is co-auteur van het managementboek ‘Dames moet je kussen & moppen vertellen mag niet’, een vlot naslagwerk over zakelijke etiquette.

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op www.buspraat.be/steun  en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.

En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

Tot de volgende keer, dan zit ik samen met Tim Klaasen in gesprek over het belang van schaalgrootte in een zeer concurrentiële sector, gekopieerd worden en omgaan met tegenslagen.

Links:

Ann Beckers www.ABTraining.be

LinkedIn: linkedin.com/in/annbeckers

Insta: ann.training.coaching

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be/

Support the show