Buspraat Bende

WAT?

EEN EXCLUSIEVE BENDE DIE ALLEEN OP UITNODIGING TOEGANKELIJK IS EN DIE ZICH VOORAL RICHT OP HET FACILITEREN VAN GROTE TRANSFORMATIES IN DE LEVENS EN BEDRIJVEN VAN ONZE BENDELEDEN DOOR UITZONDERLIJKE MENSEN EN IDEEËN SAMEN TE BRENGEN.

HOE?

Wanneer we onze bendeleden bij elkaar brengen, willen we de twee belangrijkste dingen leveren die drukbezette professionals verwachten van een netwerkervaring:

Levensveranderende inzichten en hoogwaardige verbindingen (zowel nieuwe introducties als mogelijkheden om bestaande relaties te versterken).

Al onze evenementen bevatten daarom zowel een inhoudelijke als een verbindende component.

Gezien ieders volle agenda bieden we ook flexibiliteit. Afgezien van onze grote evenementen, met vaak zeer gewilde sprekers, bieden we meerdere data en tijden om uit te kiezen.

We hebben twee inhoudsevenementvormen: Buspraat Live en door eigen leden gegeven presentaties.

VERBINDEN!

Als je in aanmerking komt, word je onderdeel van een netwerk van CEO’s, ondernemers en bedrijfseigenaren, die ongelooflijk divers zijn – in hun bedrijven, achtergronden, perspectieven en connecties.
Wat nog belangrijker is, ze delen een passie voor het helpen van anderen en hebben de invloed, middelen en/of connecties om impact te maken.

Wat de Buspraat Bende echter uniek maakt, is onze selectieprocedure. Het grootste deel van onze “geheime saus” ligt in de samenstelling van onze leden en sprekers. Daarom selecteren we potentiële leden zorgvuldig en nodigen we alleen diegenen uit die onze denkwijze delen en die het vermogen hebben om routinematig een betekenisvolle impact te creëren op de levens en bedrijven van de andere leden.

Onze focus ligt daarbij altijd op kwaliteit, in tegenstelling tot groot zijn of alles zijn voor alle mensen.

Leren van de slimste experts en interactie met bijzondere mensen is je meer waard in tijdwinst (en verdiende Euro’s) dan het bijwonen van middelmatige evenementen of het voeren van middelmatige gesprekken.

Als jij tijd vrijmaakt voor jouw persoonlijke of zakelijke prioriteiten, moet je ervoor zorgen dat het er toe doet. Elke keer.

Als onze leden bij elkaar komen, is het om ideeën, advies en kansen uit te wisselen – geen visitekaartjes. Onze leden huren elkaar echter regelmatig in en verwijzen elkaar door, wat voortkomt uit de wetenschap dat ze spreken met iemand die gefocust is op hun belangen – niet op het realiseren van een verkoop.

We hebben twee verbindingsevenementvormen: Ont-Netwerkmomenten en de praatbus.

Onze Ont-Netwerkmomenten, die maandelijks worden aangeboden, plaatsen maximaal 10-12 van onze bendeleden samen in een (Zoom)kamer gedurende 90 minuten. Elk lid heeft 6-8 minuten de tijd om zijn of haar bedrijf, huidige aandachtsgebieden en/of alles waar ze op dit moment hulp bij kunnen gebruiken, voor te stellen. Het kunnen introducties zijn, feedback krijgen, investeerders zoeken/aanbieden, enz. Onze leden verschijnen nieuwsgierig aan deze gesprekken en willen graag weten hoe ze elkaar kunnen helpen.

Onze virtuele praatbussessies, die ongeveer om de maand worden aangeboden, dienen om andere leden nog beter te leren kennen. Met behulp van break-outrooms splitsen we de bende op in kleinere groepen om één of ander onderwerp te bespreken. Soms is het persoonlijk. Soms is het zakelijk. Soms gaan ze helemaal nergens over :-).

BIJDRAGEN

Er zijn verschillende manieren waarop onze bendeleden kunnen profiteren van – en bijdragen aan – de Buspraat Bende.
Als we iemand voor lidmaatschap van onze bende overwegen, zien we onszelf als journalisten, op zoek naar ‘krantenkoppen’-potentieel. Heb jij het type bedrijf dat (figuurlijk gesproken) op de voorpagina zou kunnen komen als gevolg van jouw lidmaatschap van de Buspraat Bende, en nog belangrijker, zou jij kunnen bijdragen dat voor andere bendeleden te laten gebeuren?

Potentiële leden vragen zich mogelijks af, hoe ze dit kunnen waarmaken. Er zijn gelukkig verschillende manieren om zinvolle bijdragen te leveren aan de bende, en het gaat er ons niet om hoe jij precies bijdraagt ​​- alleen dat je iets van waarde aan tafel brengt.

Om je te helpen bepalen of dit mogelijks een probleem voor jou vormt, volgen hier een paar vragen die jij jezelf kan stellen:

  • Heb je ervaring en kennis in jouw vakgebied die je graag zou willen delen met andere leden?
  • Heb je een groot netwerk of woben jij de go-to-persoon binnen jouw netwerk, waardoor je win/win-verbindingen kunt maken tussen jouw netwerk en onze bendeleden?
  • Heb je een grote online aanwezigheid en/of de mogelijkheid om mond-tot-mondreclame te maken voor andere leden (indien relevant voor je publiek)?
  • Ben jij iemand die ervan houdt een verbinder te zijn en/of bij te dragen aan het succes van anderen?
  • Zit jij zelf met toekomstige uitdagingen of opportuniteiten? Als dat zo is, dan is de kans groot dat je straks andere bendeleden inhuurt om je te helpen deze aan te pakken.

 

Meer info of lid worden? Klik hier!